15 Kg

Fredag. 2 Dagar till Söndag med 2 Matcher efter varandra mot Stockholms Bästa Lag i respektive Serie. Det kallar jag utmaning. Men den inställning som ni visat under veckan samt ni 8.A som var med på Loves fys i Onsdags. Tror jag att ni kan börja ge även sådana motståndare problem. Dock är det en bit på väg. Nu är det tyvärr så att alla gillar inte träna vilket vi ledare noterat. Detta kommer under Vintern meddelas berörda då dessa inte tillför laget något för framtiden. Vi har dock grundstommen som kommer på alla pass samt kör även själva. Sådant gillar framför allt jag då det ger lagkänsla som Handboll består i mångt och mycket av och inte bara dyka upp på matcher och turneringar. Den tiden är förbi och så är det bestämt.

Till helgen verkar Handbollsbutiken stängt. Väldigt lite på Webben och TV. Att Damerna tar paus förstår man då VM Startar nästa vecka i Kina. Men vad gör herrarna. Återkommer under dagen med tips.

15kg. Det var vikten på formen med Lasagna a la Switte92 vägde som ni smällde i er på Onsdagen. Det imponerar till och med på mig. Recept kommer……

Forza Switte92

Gerrry 

Recept: 1-1.5 hg färsk Ingefära 2 vitlökar (Inte 2 klyftor utan hela) 1 dl OlivOlja samt 1 st kanske 2 st Färska Habanero. Lägg allt i en mixer. Samtidigt öppna 6 st burkar kokosmjölk. Häll det i en stor kastrull samt 4 liter mjölk och 4 liter vatten.  Addera 2,5 dl mjöl samt en näve salt och 2 påsar hyvlad Ost alt Ostsås.. Koka upp detta och ställ det på sidan. Tag 2 kg Nötfärs eller Lammfärs eller färs på vad som helst. Stek i omgångar eller om man har stor panna allt Krydda med Svart peppar och Kardemumma. 2 matskedar. Häll i en stor kastrull när det är klart. Hacka upp ca 1.5-2 kg lök fint  samt 1kg Morötter (Mal dessa i en Mixer med lite vatten) och stek detta. Häll därefter i blandningen med Ingerfära och Habanero. När löken mjuknat och vattnet från morötterna ångat av .Häll i stora kastrullen med färsen. Tag sedan 2 dl Stark Ajvar Relish samt ca 3 liter Carlifornia Chili Sauce (alt 8 burkar Tomat men måste kompletteras med vinäger,salt och socker). i Stora Kastrullen. Koka upp detta. Häll i ca 4-5 liter vatten. Annars finns risken att Lasagnen blir torr. Där efter tag 2 långpannor och häll olja i botten därefter varva med vitsås/ Lasagne plattor/färs/Plattor/Vitsås/Färs osv….Skjuts in i ugnen på ca 200 grader i en 30-35 minuter beroende på storlek.